Srbija
    |         |         |    
 
Avon

Postani Sales Lider!

Poseduješ sve veštine lidera i želiš pokrenuti vlastiti posao? Onda ne propusti našu priliku jer si na pravom putu ka ostvarenju svih snova! Postani Avon Sales Lider i vodi svoj vlastiti tim sastavljen od ambicioznih Avon Dama. Mi želimo da ohrabrimo i podstaknemo sve one koji su kreativni, dinamični, vole promene i prihvataju odgovornost. Ukoliko se pronalaziš u ovome, popuni formular u nastavku.

*Obavezna polja:
*Titula:  
*Ime:
 
*Prezime:
 
*Datum rođenja(DD/MM/GGGG);
 
*Šifra Avon Dame:
 
E-mail adresa:
 
Potvrdite e-mail adresu:
 
*Adresa:
 
*Grad:
 
*Poštanski broj:
 
Telefon na poslu:
   
Kućni telefon:
   
Mobilni telefon:
     
Najbolje vreme da Vas kontaktiramo:  

Ukoliko želite da budete u toku sa svim novostima u Avon-u molim vas označite ovo polje(informacije šaljemo e-mailom ili sms-om)

* Potvrđujem da sam pročitao/la i razumeo/la Uslovi korišćenja
*Kliknite ovde da biste pročitali Uslove korišćenja Izjava o zaštiti privatnosti
 
        
 

Postanite Unit Lider

Priključite se timu od preko 6 miliona Avon Dama širom sveta. To je siguran i proveren put do finansijskog i ličnog uspeha. Ukoliko ste Avon Dama neoklevajte da svoj uspeh unapredite.
Kompanija Avon Cosmetics kontinuirano prati rezultate svojih članova tima kroz stalnu podršku, treninge i obuku. Korektan rad, dobri rezultati i maksimalno zalaganje se isplate, jer se uspešnima uvek pruža mogućnost napredovanja. Ukoliko imate dobre rezultate, nagrada svakako neće izostati.
Kompanija posebnu pažnju poklanja upravo Vama. Postati Unit Leader je izazov ali i mogućnosti.

Ne oklevajte i postanite Avon Unit Leader!

Za više informacija pozovite naš
Call Center (+381 11) 222 00 22


Molimo vas popunite formular za prijavu, a zatim kliknite na dugme „POŠALJI” koje se nalazi pri dnu stranice. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem periodu.